Over ons

Van Asselt Parket

Van Asselt Parket staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij, samen met u, zoeken naar de houtenvloer die bij u past. Het parket wordt door Van Asselt Parket op ambachtelijke wijze vakkundig gelegd. Naast verkoop zijn wij deskundig in het renoveren en restaureren van parketvloeren. De keuze in vloeren is enorm uitgebreid. Zo kunnen parketvloeren tegenwoordig goed gecombineerd worden met vloerverwarming/vloerkoeling, mits de goede combinaties worden gebruikt.

Vakmanschap en betrouwbaarheid

Een nieuwe parketvloer is een investering voor jaren. Daarom kiest u natuurlijk voor vakmanschap. En voor betrouwbaar advies.
Na jaren intensief gebruik van uw bestaande parketvloer kan het tijd zijn voor onderhoud. Een houten vloer kan door renovatie in oude glorie worden hersteld. Wij kunnen bij u in de woning stofvrij schuren door onze profecioneele stofafzuiging. Het is ook zeer goed mogelijk om uw parket een geheel andere sfeer en look te geven, door een andere behandeling of eventuele kleuring, bijvoorbeeld een donker antiek olie of juist een whitewash effect. Borstelen, roken of loogen zijn onze specialiteiten. Bij beschadigingen door waterschade kunnen wij de vloer repareren of aanhellen. Bij waterschade kunnen wij een schade-expertise opstellen voor de verzekeringsmaatschappij.