Over ons

Over Van Asselt Parket uit Barneveld

Van Asselt Parket

Van Asselt Parket staat voor kwaliteit, duurzaamheid en een schitterend resultaat. Onze jarenlange ervaring en ruime kennis van de mogelijkheden maakt dat we samen met u op zoek kunnen naar de perfecte houten vloer voor uw situatie. Het leggen van parket gebeurt door Van Asselt Parket op ambachtelijke wijze: met oog voor het materiaal en vakmanschap. Naast de verkoop van parket, zijn we gespecialiseerd in het renoveren en restaureren van parketvloeren. Ook kunnen we u verder informeren over de combinatie van parketvloeren met vloerverwarming en/of vloerkoeling.

Vakmanschap en betrouwbaarheid

Een nieuwe parketvloer is een investering voor jaren. U zoekt daarom uiteraard vakmanschap en betrouwbaar, gedegen advies. Na jaren van intensief gebruik kan uw bestaande parketvloer toe zijn aan onderhoud. Middels onze renovatieservice kan uw houten vloer in oude glorie worden hersteld. U hoeft niet bang te zijn voor overlast: middels onze professionele stofafzuiging schuren we stofvrij in uw woning.

Renoveren: wat zijn de mogelijkheden?

Een renovatie van het parket biedt een uitgelezen kans om uw parket een heel andere sfeer en look te geven. Dit kan middels een andere behandeling of eventuele kleuring gebeuren, bijvoorbeeld door een donkere antiekolie te gebruiken of juist voor een whitewash effect te kiezen. Borstelen, roken of loogen zijn onze specialiteiten. Bij beschadigingen door waterschade kunnen wij de vloer repareren of aanhellen. Bovendien kunnen we in dit geval een schade-expertise opstellen voor de verzekeringsmaatschappij.

Henry van Asselt aan het werk