Professionele hulp bij waterschade aan parketvloeren

Professionele hulp bij waterschade aan parketvloeren

Water of brandschade aan uw houten vloer is een ongemak waarvan u de schade zo veel mogelijk wilt beperken. Waterschade komt veel voor en de aard van het probleem wordt vaak onderschat. Hout zet uit na opname van water of vocht met alle gevolgen van dien.

Schimmel, bolling en schotelen over de gehele vloer kunnen het gevolg hier van zijn. De schade blijft vaak niet alleen bij de houten vloer, maar bijvoorbeeld ook de muren. Van Asselt Parket is gespecialiseerd in het repareren en herstellen van waterschade.

Reparatie na waterschade aan uw houten vloer

Waterschade aan de parketvloer loopt meestal via de verzekering. Wij kunnen bij u ter plaatse een inspectie uitvoeren en een rapport met de kostenberekening uitbrengen. Wij beginnen dan met een taxatie, achterhalen de oorzaak en stellen de herstelmogelijkheden vast. Als het rapport is opgesteld word er contact met de verzekeringsmaatschappij opgenomen. Dit doen wij uiteraard altijd in overleg met u.

Vervolgens worden de geplande werkzaamheden uitgevoerd. Vaak moet er met maatwerk plaatselijk worden gerepareerd. Het eventueel ontruimen en de opslag van meubels kunnen we in overleg ook verzorgen. Van Asselt Parket draagt zorg voor het volledige herstel met minimale overlast.

Vervangen van de bestaande vloer

Bij grote water- of brandschade aan het parket zit er soms niets anders op dan de gehele vloer te vervangen. Bij vervanging komt er behoorlijk wat sloop- en hakwerk aan te pas. Dit zullen wij op professionele wijze uitvoeren. Over het algemeen is een gelijk of vergelijkbare vloer terug te plaatsen.

Voor advies belt u met Van Asselt Parket: 06 2534 5050